26.7.07

Postimehe lament

Tea, kas ma olen ainus, kellel on paduparempoolsusesse suunduvast Postimehest südamest kõrini? Värviliste piltide uputus koos vähimagi püüdluseta minna sügavuti. Tõsised teemad jäetakse targu puudutamata, esikohal nn pehmed väärtused ja sport. Arvamuslood ka sellised täiesti sisutühjad heietused, nagu kasvõi see tänane. Tore mees paistab pildi peal olema, aga jutu mõttest ei saa mina küll midagi aru.
Ja see nende veebileht on muidugi kordi hullem veel. Otsi siis sealt üleelusuuruste fotode ja kollaste sõnumite seast mõnda olulist uudist.
Faktidega ümberkäimisest võiks parem rääkimata jätta. Halenaljakas lugu, kuidas ETV mingi järjekordse lapsajakirjaniku väitel kõigile oma saadetele lõputul hulgal patente võttis. No ja siis pärast vabandused ette ja taha. Ajakirjanikud ei viitsi, taha, oska enam isegi kõige ilmsemaid asju järele uurida. Nagu näiteks, mis asi on tegelikult patent. Kaks klõpsu netis ja asi on selge. Aga keda see ikka huvitab. Postimehe lugejaid küll mitte. Paneme aga lehte.

Kommentaare ei ole: