4.1.09

2008 piltides

Meie eelmise aasta ringiuitamised.

Märtsis kohtasime Kakumäe kandis mõnusat võimalust merekohinat nautida. Vastupandamatu, kas pole?

Kui kortslehed varakevadel tärkasid, oli meie Kortsleht veel täie elu ja tervise juures. Mis tulevik toob? Aprill.


See mõnus polsterdatud istumispaik ootas meid Matsalus rahvuspargis - Kloostri mõisa varemete juures. Aprill.



Üks kevadine jalutuskäik. Nagu Eestis nii tavaline, hall ja niiske päev. Tavaliselt ei jää sellistel kaadrisse midagi kaunist. Seekord läks teisiti. Aprill.



Maikuus Skövde ümbruse matkaradu avastamas. Rootsi on ilus maa. Kõige müsilisem paik oli minu jaoks see kivimonoliitide kaljuäärel püstipüsimine - Ryds grottor.


Tegime ära! Mai.



Noarootsis avastasime enda jaoks hoopis teistsuguse metsaaluse. Massid Nõva maastikukaitsealal veel ei liigu, aga varsti viib sinnagi asfalttee. Juuli.


Nigula raba. Suurepärane suvepäev, mõnus seltskond ja pikk matk koos mõnusa piknikuga. Juuli.


Avastamas Suurt Munamägi ja Vällamäge. Ootamatu vaatamisväärsusena Läti skulptorite tööd. Oodatuna Hinni kanjon, Piusa koopad, vesiliku kullesed. Juuli.



Imekaunis õhtu Viljandi lossimägedes. Folgil kohtasime igasuguseid karvaseid ja sulelisi. Oleks tahtnud kauemaks jääda. Juuli.



See liha on ammu söödud. Pelgulinn. August.



Kuremäe tervistav allikas. August.


Palanga. Kellele ammuoodatud soe taaskohtumine, kellele hoopis uus koht. Kahel korral jõudsime eelmisel aastal sinna - ka sel aastal kindlasti päevakorral. August.


Alicante ei kuulu kindlasti Hispaania ilusamate linnade hulka. Välja arvatud üks kvartal mäeküljel. Meenub ojana mööda nägu voolanud higi. September.


Küll oli alles palju seeni Saaremaal! Ja mis sa hädaga ikka teed, kui seeni on palju (siin siis timpnarmikuid) aga korvi pole? Korjad kapuutsi. September.



Kakerdaja raba oli juba muhemõnusates sügisestes punastes toonides. Jõhvikad, kukemarjad, pohlad, mustikad, sinikad - nämm! Oktoober.


Imeilus sügislaupäev Muuksi linnamäel. Fotosilma ette jäi kibuvits. oktoober.



Varahommikul Hiiumaalt Saaremaale. Panga panga lähedal paistis päike eriti maagiliselt. Oktoober.


Ühel pühapäeval polnud meil midagi mõistlikku teha. Sõidame õige Haapsallu! Müüriääre kohvikust mere poole jalutades kohtasime siidisabade parve pihlakat rüüstamas. Oktoober.


Lumine lumine Rakvere linnus. November.

Kommentaare ei ole: