13.4.09

Võitlevad liberaalid üheskoos ajaloo prügikastis

Prügikastikampaania on alanud. "Euroopa tasemel tegijad" vs "Reformierakonna ideed kuuluvad ajaloo prügikasti". Taas on eestlasel võimalus valida - toetad sa musti või valgeid jõude? Oma riiki või kahtlasi venkudega sahkerdajaid?
...oot oot, pea hoogu. Kallis sõber, eksid rängalt kui annad oma hääle reformile - ainsale poliitilisele jõule, kes suudab Savisaarest jagu saada. Ja ka sina, kes sa Ansipit ei salli: eurohääl keskile ei aita sind sugugi.
Ah et miks? Sellepärast, et Reformierakond ja Keskerakond on Euroopas liitlased. Nad kuuluvad Europarlamendis ühte fraktsiooni. Samad ideed, sama ajaloo prügikast.
Minu vaikne üleskutse sulle kes sa seda blogi loed: ürita ka sõbrale selgeks teha, et hääl Reformile ei ole hääl Keski vastu. Valid Ansipi, saad Ansipi JA Savisaare. Valid Savisaare, saad Savisaare JA Ansipi. Elagu liberaalid!

2 kommentaari:

Juta ütles ...

Igati loogiline käik liberaalidelt ju, kui nad on huvitatud maksimaalsete häält korjamisest Eestis. Arvata on, et kui reform ja kesk reklaamiksid end plakatitega millel on Savisaar ja Ojuland kõrvuti ning all tekst "Euroopas käsikäes", siis võtaksid nende erakondade valijad seda isikliku solvanguna. Ning ei tuleks valimispäeval üldse kodust välja.

Oop ütles ...

Ei, aga kujuta ette klippi, kus rannas keksivad käsikäes Edgar ja Kristiina ning lõpuks jooksevad käest kinni hoides koos lainetesse. Lõpuks tuleb aga ekraanile kiri: "Käsikäes Euroopasse!"

Nii ilus ja romantiline.