7.1.07

Aasta 2006 piltides - 10 kõige olulisemat

Järjekord pole piltidel oluline - küll aga need muljed, mis meil nendega seostuvad. Ja need kõik on kohad või hetked, kus oleme olnud koos.


Meie vägev reis - nii kaugel me koos pole varem käinud. Aafrika äärel, Tenerifel. Seda nime kuuldes on tunne, et kuuled ookean võimsat kohinat, jalad mustja kareda liiva sees, palmioks põske paitamas. Detsember.


Meie uus pereliige. Patrick. Uru. Harakas Harald. Olenevalt sellest, kas ta on parasjagu midagi veidrat korda saatnud või mitte.
Pildil on ka teine kiisu - Liisbet. Tema oli meil vaid nädala, kuid siiski oli ta tõukeks uuesti kiisu võtta. November.


Üks maagiline hommik, teel tööle Pärnusse. Läbi paksu karge udu. September.


Päikeseloojang Pirita tee alguses. Või päikeseloojang, see nägi välja nagu pronktulekahju. Enne hõljus piki randa üks mingi plaan - ma ei tea mis see tegelt oli. Mitte biplaan. Mingi mootori, propolleri ja langevarju segu. August.


Kivihunnikud Saaremaal ühes rannas - täiesti juhuslikult avastatud. Hiljem küll kuulsime oma pisikeseks pettumuseks kohalikult, meie majaperemehelt, et need pole sugugi haruldased.
Aga meie jaoks oli see koht ainulaadne. August.


Rohelise erakonna asutamine ja kõik need pisikesed ning suured asjad selle ümber. Sadade roheliste "käppade" laialijagamine kaasliikmetele. Pea kohapeal otsustatud kandideerimine ja valituks saamine. Tunde kestev häältelugemine enne seda. Ökoveini mahe maitse. Wrap. Lõputu-lõputu ridade vahel sagimine ja häältelugemine. November


Maagilised ja vastupandamatult ligitõmbavad tuulikud Paldiki poolsaarel. Neid oli vist 8 seal kokku. Me muudkui otsisime Muftiga teed lähemale. Lõpuks ka leidsime ja kuulasime nende omalaadset surinat.
Veel teadmata, et roheliste programmis on tuulegeneraatorite massilisel ehitamisel väga oluline koht... Aga juba siis meeldisid nad meile! Mai.


Esimene päev Muftil meie maja ees seista. See oli 9.mai. Ja nüüd saab juba varsti 20000 täis temaga sõidetud. Kui palju andis tema meie suvele täiesti teise näo - me nägime nii palju Eestimaad! Ja tiba Helsingit ja selle lähiümbrust. Lätti veel ei jõudnud.


Pulmatorti lahti lõikamas. Aprill.



Berliini jalgpallistaadion, Brasiilia - Horvaatia. Müstiline, kuidas jalgpalli ja maailma vahele võis kuuks ajaks panna võrdusmärgi. Mul on tänini kõrval istunud sakslase vaimustunud karjed kusagil peas kumamas: Ronaaaaaaldinnnnnjooo. Kuuma päeva kuum õhtu. Juuni.

Kommentaare ei ole: