2.5.07

Punane õhtu

Liverpoolil pole tavaks Euroopa karika poolfinaale kaotada. Kaheksandal katsel seitsmendat korda finaali. Ainsana suutis meie poistest poolfinaalis jagu saada Milano Inter 1965. aastal. Chelsea sinised pole aga kaugeltki samast puust.
Maagiline euroõhtu Anfieldil ja pea täiuslikult läinud mäng. 1:0 22. minutil - Aggeri ilus täpne kõks ja Punased juhivad. Kokku seis 1:1 ja järgmised 100 minutit mänguaega sai elatud teadmisega, et Siniste värava korral on meiega selleks korraks aamen. Aga üritasid mis üritasid, ei tulnud seda väravat. Penaltiseerias astus esile meie kallis "penaltitõrjumise kuningas" Pepe Reina ning tegi Chelsea püüdlused tühjaks.
You'll never walk alone! Never!
Vabandust selle jalgpallireportaaži pärast. Hetk on emotsionaalne, särk nr 23 seljas põletab ning tunded tahavad pärast sellist pinget välja elamist. Jalkafoorum ei paista hetkel töötavat kah.
Punaste tänased kangelased Rafa Benitezi juhtimisel: Pepe Reina, John Arne Riise, Jamie Carragher, Daniel Agger, Stevie Finnan, Jermaine Pennant, Javier Mascherano, Stevie Gerrard, Bolo Zenden, Dirk Kuyt, Peter Crouch, Xabi Alonso, Craig Bellamy ja Robbie Fowler.
Ateenas tuleb nüüd kuuendat korda karikas võita. Sest ka Euroopa Karika finaalides pole Liverpoolil tavaks kaotada.

Kommentaare ei ole: