15.9.09

Küttepuud ja vabadussammas

Turistidel on praegu Vabaduse platsil põnevust kui palju. Nimelt on sinna kerkinud müstiline kunstiteos "Ringikujuline virn küttepuudest". Mulle meenub kohe üks eelmisel aastal Madriidis nähtud samalaadne puuinstallatsioon. Ka seda käidi ühe pargi klaaspaviljonis tohutu huviga uudistamas.
Kui palju pilte jõuab nüüd maailma meie kaunist esindusväljakust. Rõõmus külaline poseerimas küttepuude virna kõrval, taamal paistmas meie kallis ristisammas.
Et ka tallinlased puuinstallatsioonist viimast saaksid, teen siinkohal linnavalitsusele ettepaneku platsi peal üks korralik laupäevak korraldada. Küttepuud tuleb korralikult riita laduda ning neile vettpidav katus peale ehitada. Siis on nad sügisvihmade eest kenasti kaitstud. Kehvas majanduslikus olukorras kodanikud saavad kilekottide ja korvidega neid Vabaduse platsilt koju vinnamas käia. Siis on turistidel ohhetamist ja pildistamist veel terve pika sügise ja talve.
Tallinna propagandatalituses tuleb ikka tööots leida. Ideid nagu küllusesarvest.

1 kommentaar:

Oop ütles ...

Järva teatajas oli tore pilt puuriidast kuskil kylavahel (kylavahelisest puuriidast? vrdl rahvusvahelise puuriidaga), mille kylge olid kinnitatud akna- ja ukseraamid. Nagu maja kohe, koli või sisse, arvas JT.