1.1.10

Ja ongi uus!

Edinburghi loss kadus äsja uskumatult vägeva ilutulestiku sekka ära ja Londoni Silma juures polnud paugud sugugi kehvemad. Madness laulab Shoti pealinnas "Welcome to the house of fun" ja tuhanded külmunud pidutsejad hüppavad ja kargavad ringi nagu hullud.
Nõnda on uus aasta kogu Euroopasse jõudnud. Meile siin tuli ta seekord päris kodutänaval, paksu lumme mattunud Pääsküla taga. Aga kuulsime ja nägime omajagu pauku siingi. Kuni külmetavad varbad tuppa sundisid.
Aasta viimane päev oli vapustavalt talvine. Puud on lume all lookas ja taevast kallatakse aina juurde. Tänu eileöisele vaprale lumekoristusele saime siiski päeval Muftiga linna sõitma. Controventosse lõunatama ja pärast Tartu maanteele Boulevardi kringlit närima ja vanematega kaarte mängima. 
2010? Mina loodan, et tuleb rahulikum kui eelmine. Veidi vähem närveldamist mõttetute asjade pärast. Veidi rohkem rahulolutunnet. Pärinegu too siis millest iganes. 
Aga nüüd voodi poole, et Viini uusaastakontserdiks siiski üles õnnestuks ärgata. Traditsioone tuleb pidada. Aasta esimesel päeval vähemalt.  

Kommentaare ei ole: