15.3.10

Poliitikas peab püsima

Ei saa jätta juhtimata tähelepanu Strandbergi eilsele sõnumile ERR-is. Sisuliselt ütleb ta valijale, et roheliste puhul on tegemist reformi ja isamaa tugiparteiga, kelle pääs järgmisse Riigikokku pole enam oluline. Küllap sillutab mees omale sel viisil poliitilist tulevikku, mis nähtavasti roheline enam olema ei pea.
Oluline on teada ja teadvustada, et tegemist ei ole enam roheliste eestkõnelejaga. Aga tavalisele lugejale see vaevalt pähe tuleb.

5 kommentaari:

Oop ütles ...

No see tema mitte-eestkõnelus on saavutatud ka juriidilise tsirkusega, mille kõigist tagajärgedest isegi asjaosalised ise täiel määral aru ei saa. Ja avalikult esineb ta endiselt erakonna nimel kõige sagedamini, teisi lihtsalt ei ole kuskil näha.

Oop ütles ...

Ja muuseas, roheliste kommunikatsioonivõimetus on silmakarjuv. Uus juhatus või mitte, igatahes midagi ei toimu. Võib-olla neil ongi kole kiire, kust mina tean. Ei tea ka teised potentsiaalsed valijad - ja muutuvad yha vähem potentsiaalseteks.

kristian ütles ...

Mis juriidiline tsirkus see Strandbergi kõrvaldamine ikka oli, põhimõtteliselt väga paljude inimeste tahe tehti lihtsalt teoks.
Aga mulle meeldiks väga kui ta päriselt jalga laseks.

Oop ütles ...

No kui meenutada, siis ylejäänud eestkõnelejad on paigas, ainult esimese koht roteerub - ja sealjuures mitte eestkõnelejate seas. MS on nimekirjas ootamas, ainult et teiste lootus on piisavalt kaua venitada. Nii et praegu on ta "tulevane esimene eestkõneleja".

Mis vajadus võrdsetest veel võrdsema ametiposti järele yldse on, jääb segaseks.

kristian ütles ...

Strandbergi enda koostatud põhikiri nõuab rohelistele esimest eestkõnelejat. Püüda põhikirja muuta on hullumeelne tegu, mis lõpeb kohtuga.