5.2.10

Sambaleht ja Elmari laulud

Olles jätkuvalt süüdi Päevalehe tellimises, saan hommikuti imestust tunda. Täna jälle, kusagil Mustamäe vahel koos karja teiste õnnetutega elu eest pulga otsas kõõludes. Sest Elmari raadiosse armunud kihutav bussijuht ju ei halasta. "Korraks vaid ja siis jälle läksid sa..." ning järjekordne kurv.
Erinevalt bussijuhist on Päevalehe armastus Vabaduse platsil kõrguv post. Sellele jaksavad nad lõputult leheruumi pühendada ning lehe parimad reporterid on kahtlemata nii mõnegi kaitseminni ametniku enneaegse hallipäisuse põhjustanud. Ääretult totter ja nõme on see sambaralli. Algusest peale mõttetu ja tühise asjanduse peale on sajad miljonid kulutatud ja seisku ta siis seal kus seisab. Jätke see väsind teema juba ükskord rahule.
Teisal samas lehes võtab endine tipp-poliitik taas vaevaks Riigikogu kallal järada. Ka üks vana ja väsind teema. Riigikogu vaenajad heitke korra pilk valitsuse suunas. Äkki leiab sealt parlamendi allakäigu põhjuse. Alles eile teatas minister Pevkur, et kõige hirmsam, mille vanemahüvitise ülempiiri allalaskmine kaasa tooks (hullem veel kui rikaste emmede kättemaks reformaritele), kõige õudsem, kõige jubedam...on vastav parlamendidebatt. Nad segavad oma juttudega meie otsuseid!

Kommentaare ei ole: