23.2.07

Teatrineedus

Meid on tabanud teatrineedus - kolmas kord järjest teatrisse minnes oli kogemus väga halb. See algas Von Krahlis Faustiga, jätkus sõbrapäeval Ugalas Feelgoodiga. Ja nüüd siis Theatrumis - Kokteiliõhtu. Aargh!
Ma ei ole kunagi teatrist ära tulnud poole etenduse pealt. Ei tahtnud eile ka pretsedenti enda jaoks luua. Kuigi oleks võinud. Kuid lootus, et see laval toimuv ehk läheb paremaks ja huvitavamaks, jälitas mind naiivselt. Kokku sai seal oldud 18st kuni 22-ni. Kahe vaatusega etendust pole ammu näinud. Hea, et teatrisaal vähemalt soe oli, erinevalt koridoridest ja nö kohvikust, mis oli katusealune jääkülm uberik. Tjah. Vahepeal sai vist liialt palju Linnateatris käidud ja kvaliteediga ära harjutud.
Ei saanud aru (sarnaselt Ugala tükiga), kas tekst oli kehv (sel juhul vist siis tõlge, sest autorina peaks Elliot ju arvestatav olema) või enamik neid noorukesi mängis silmapaistvalt kehvasti. Uni õnneks kimbutas meid vaheldumisi, nii me siis ajasime üksteist üles, kui norskamine liialt suureks läks.

Kommentaare ei ole: